27 september, Bijeenkomst Studerende moeders

Ondersteunt u studerende moeders? Met de kennis uit deze bijeenkomst geeft u studerende jonge moeders écht het gewenste steuntje in de rug. U hoort welke faciliteiten er bestaan, wat de overheid doet, voor welke regelingen het expertisecentrum al heeft gelobbyd, welke afspraken er liggen met onderwijsinstellingen en jonge moeders zélf onmogelijkheden kunnen ombuigen naar mogelijkheden. Het wordt een bijeenkomst waarin zowel praktische als financiële kanten aan bod komen!

Goede student zijn? Da’s hard werken. Goede moeder zijn? Topsport! 
En dan te bedenken dat er in Den Haag ook veel alleenstaande studerende (jonge) moeders zijn… Spreker Annemieke de Jong is ervaringsdeskundige. Ze richtte in 2006 Stichting Steunpunt Studerende Moeders op. Dit is inmiddels dat hét landelijke expertisecentrum dat zich inzet voor positieverbetering van zwangere studenten, jonge moeders en alleenstaande moeders die studie en zorg (willen) combineren in het MBO, HBO & WO. De kennis die Steunpunt Studerende Moeders in de loop van de jaren heeft verzameld wil Annemieke graag met u delen op 27 september a.s. bij PEP Den Haag (Riviervismarkt 2).

Programma

9.45                Inloop met koffie en thee
10.00 – 10.15  Annemieke de Jong en Abderrahim Kajouane stellen zich voor
10.15 – 12.00  Kennissessie Studeren en moederschap
12.00 – 12.30  Terugblikken en netwerklunch 

Voor wie? 

De bijeenkomst Studerende moeders is gericht op opbouwwerkers, welzijnswerkers, beleidsontwikkelaars en adviseurs. Ook van harte welkom zijn decanen, onderwijzend personeel en schoolleiders.
De bijeenkomst wordt gehouden bij PEP Den Haag, Riviervismarkt 2.

Zeker zijn van een plek? 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Abderrahim Kajouane,  a.kajouane@pepdenhaag.nl o.v.v. ‘Bijeenkomst studerende moeders’ + uw contactgegevens.

Adres

Riviervismarkt 2
2501 HE Den Haag

Post

Postbus 10240
2501 HE Den Haag

Contact

Tel: (070) 3024444
contact@dehaagsemaatschap.nl

Stempel