Workshop ‘Aan het werk!’

De Haagse Maatschap organiseert in samenwerking met Yasmin Vrouwencentrum Den Haag 2 workshops voor Haagse vrouwen die aan het werk willen. Tijdens deze workshops gaan de deelnemers aan de slag met de volgende thema’s:

  • Wat zijn mijn talenten, kwaliteiten en competenties en hoe kan ik deze inzetten?
  • Wat belemmert mij in het zetten van concrete stappen naar werk?
  • Hoe kan ik mijn belemmeringen overwinnen en mijn kansen benutten?
  • Welke stappen moet ik concreet ondernemen en wat/wie heb ik daarbij nodig?
  • Bij welke organisaties kan ik terecht voor hulp?

Het doel van de workshops is om deelnemers bewust te maken van de eigen talenten, competenties, kansen en hulpbronnen. Zij worden tevens ondersteund om concrete stappen richting scholing en werk te zetten. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de organisaties die verbonden zijn aan de Haagse Maatschap en op welke manier zij de deelnemers kunnen ondersteunen.

Voor wie?

Haagse vrouwen die een stap richting werk willen zetten.

Wanneer?

27 november deel 1 2020 van 10.00u – 12.00u

4  december deel 2 2020 van 10.00u – 12.00u

Waar?

Yasmin Vrouwencentrum Den Haag, Leyweg 849.

Doe je mee?

Meld je dan aan bij: a.kajouane@pepdenhaag.nl Organisatie: de Haagse Maatschap in samenwerking met Yasmin Vrouwencentrum Den Haag en Anjenee Jagai en ondersteund door PEP Den Haag.

Adres

Riviervismarkt 2
2501 HE Den Haag

Post

Postbus 10240
2501 HE Den Haag

Contact

Tel: (070) 3024444
contact@dehaagsemaatschap.nl

Stempel